Sort Sol idag – Sort Måne i aften!

Så er det i aften at “Don’t front I know we got you opin”-drengene spiller på Lille Vega. Jeg har skrevet pressemeddelelsen, som jeg for det meste gør i forbindelse med Scratch Entertainment koncerter, så jeg glæder mig til at nyde en koncert uden andre forpligtelser end at råbe “MIND TRICKS THE BODY – BODY THINKS THE MIND’S CRAZY” hele aftenen. MEN…

Så opdagede jeg sgu i TV Avisen kl. 12:00 at der samtidig er Sort Sol idag, altså at stærene på totalt Hitchcock-fuglene facon samles ved vadehavet i et antal der genererer en creepy-ass solformørkelse.

Altså – Sort Sol idag, Sort Måne i aften – co-inky-dink? I think not!

Her er artikel om den sorte sol, og herunder er Buckshot fra Black Moon, der nørder The Simpsons…

2 tanker om “Sort Sol idag – Sort Måne i aften!”

  1. Tja, hvis jeg ikke havde karantæne på Vega, så havde jeg også kigget over…håber det blev en fin aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *