Stjerneskudet Natasja – lidt g(l)emte billeder

Playground udsender d. 19. september Natasja’s andet engelsksprogede album – “Shooting Star”. Udover en ny version af “Callabria”-hittet og “One Spliff A Day” – forløberen til “I Danmark Er Jeg Født”-titeltracket – er der også masser af newness, der så rigeligt retfærdiggør at udsende et nyt album. Bl.a. er der et nyt nummer med Beenie Man der er raunchy as fuck (hvis man fatter bare lidt patois), og når man hørte PharPhar’s solojoint, der næsten var ovre i rootsreggae var det nok til at gætte han havde gemt lidt dancehall-fiyah til en sidste salut til dancehalldronningen.

Jeg skrev lidt om Natasja da hun døde, og min kæreste lavede et superfedt interview med hende på Roskilde. Billederne fra det interview lå på et smadret memorykort, som jeg i sommers opdagede min nye kortlæser faktisk kunne se, så her er lidt glemte billeder af kvinden som Jøden døbte Danmarks landshold i dancehall:

4 tanker om “Stjerneskudet Natasja – lidt g(l)emte billeder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *