Valgkamp: You can get with this or you can get with that…one


Så var det i dag Barack Obama vandt det amerikanske valg. Ja, jeg ved godt stemmerne ikke er talt op, men selv Bill O’Reilly sagde for en uge siden på David Letterman’s Late Show, at Obama havde 5 gange større chance for at vinde og kun en skandale kunne stoppe ham. So here we are!

For mig at se har det været positivt for valgkampen at de to kandidater har formået ikke at dæmonisere hinanden, og faktisk holdt det overraskende sobert. Meget af Bush’s momentum har netop ligget i at fløjene har været så polariserede, og modstanderne har gjort ham til grin i en sådan grad, at bare han satte to sætninger korrekt sammen blev det tolket som en regulær retorisk heltedåd. Det blev lidt mere mudret da Sarah Palin’s ankomst blev meldt, men stadig har vi ikke set noget ala de sidste to præsidentvalg. Selv John McCain har udvist en betydelig sans for humor og omgængelighed – også når der bliver spurgt til hans egen forgængelighed:

Obama har ført massivt i støtte fra kunstnerne, og en af dem der meldte sig sidst på banen er Black Sheep med en speciel version af klassikeren “The choice is yours (This Or That)” henvendt til Obama:

Her ser man i øvrigt mig og Dres fra Blacksheep efter en – gratis – koncert i New York.

Vi så også Obama da vi var i USA, han kørte forbi os efter et valgmøde i Philadelphia men det fik jeg desværre ikke skudt billede af :-(

2 tanker om “Valgkamp: You can get with this or you can get with that…one”

  1. Må jeg lige have lov til at sige at den opdaterede version af “The Choice Is Yours” er alt for fed – fantastisk at han kan skrive en tekst der rent fonetisk ligger så tæt op ad den gamle… Videoen er også superfresh!

  2. Jeg har freakin’ chills over hvor fed den version af Black Sheep nummeret er! En eller anden send mig et download link haha… :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *