Kontoret: Revoltage, DJ Switch, J-Spliff, yeah, yeah, yeah!


Torsdag aften var der fest på Kontoret. Det er der ikke noget usædvanligt i, det er der hver torsdag. Men for en gang skyld fik jeg brugt aftenen til noget fornuftigt.

Aftenen blev nemlig indledt med et interview med DMC Battle For World Supremecy-vinderen DJ Switch (tv)fra Birmingham. Det kan man læse om i det næste DUBCNN Magazine, der udkommer første marts. J-Spliff (th) kan man læse om i DUBCNN Magazine # 1, der udkom i dag. Vi anmelder også hans album “ThreeSixty” og det er bestemt et lyt værd, så løb og køb.

Ellers var der release på Revoltage’s nye video “Yeah Yeah Yeah” instrueret af Jesper Skoubølling. Jeg har kendt Revoltagedrengene siden de hed 3/3 tilbage i 90’erne, og det er dejligt at se hvordan de har fundet deres egen niche i dansk hiphop. Nedenfor kan man se rapper/producer Es flankeret af PTA fra DUBCNN og AMG fra Kontoret.

Og her kan man se aftenens drink, der var ligeså lækker som den er billedskøn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *