Postcasts: Sort Måne over Slagmarken


Jeg synes I skal have muligheden for at nyde et par podcasts, der umiddelbart ikke har noget med hinanden at gøre, og så alligevel.

Den første står min ven Troels aka Falco Lamb (den unge herre til venstre på billedet) for. Han læser for tiden til journalist, og skulle i den forbindelse lave et radioindslag. Her tog han udgangspunkt i en Black Moon koncert, og valgte at bruge mig som en slags “insider”, mens vores fælles ven Tobias aka Toobs (herren til højre og Gamesredaktøren på DUBCNN Magazine) fik rollen som en mere almindelig koncertgænger. Vi sneg os backstage efter koncerten, så der er også lidt stjernestøv fra Black Moon og J-Ro. Radioindslaget er vist nok Troels’ første, og jeg synes han er sluppet godt fra det, og han har jo en oplæserstemme, der ville gøre selv Steen Bostrup misundelig. Troels har muligvis også læst min prehype til Black Moon koncerten, ellers er indledningen i al fald et tilfælde af to sjæle en tanke. Hør det her:

Falco Lamb om Black Moon

[audio:Indslag1.mp3]

Det andet indslag er den, så vidt jeg ved, første danske wrestling podcast nogensinde. Den er lavet af D-Flux og Metatron, bedre kendt som brødrene Dennis og Bent fra Lundby, og gennem ca. to timer diskuterer de stort og småt fra ind- og udland. Bl.a. kommer de rundt om vores tur til PWL i Køge, hvor foamfingeren som bekendt døde, og de nævner også “The Shitney Lee” incident.

Indslaget kan streames og downloades hos Slagmark.com.

Den præcise sammenhæng mellem de to podcasts udover at de begge er lavet af idealistiske unge mennesker, der går op i subkulturer med slag i, kan jeg desværre ikke afsløre, men måske regner nogle af de kloge læsere det selv ud :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *