Plug din blog!

blogplug

Jeg har tweaket bloggen lidt, opdateret wordpress, fået flickr-widget og droppet gif-reklamen (pladsen er stadig til salg – billigt), men selvom ptas.dk er det nye Facebook, kan du jo ikke hænge her hele tiden. Her er defor en liste med venner, bekendte og idoler fra blogosfæren, der ikke bare piller næse og opdaterer deres status på Facebook, men rent faktisk får blogget fra tid til anden.

FredNukes.com: Fred er vel den bedstbloggende rapper herhjemme, der efter humør svinger fra uforfalsket entusiasme til pigefornærmelse. Hans nyeste post er nummeret “Angry Young Man”, brygget sammen af overvejelserne efter hans debutalbums rosende anmeldelser men skræntende salgstal – good stuff!

Kosmopolit: Debatøren Ida Jeng er et godt stop for cultural studies udi mode, storby, race og musik. Hun udmærker sig ved både at have lavet indlæg om hiphop og wrestling. For tiden skriver hun om det faktum at børn uanset hudfarve helst vil lege med hvide dukker – det er mere spændende end du tror!

Metabunker: Mathias’ side er altid et besøg værd – i det mindste et ugentligt for hans picks of the week er en god måde at få samlet op på, hvad der er sket ude i verden. Samtidig er comicblogging bare et taknemmeligt emne, da få ting gør sig bedre på en computerskærm end en fed tegneserie.

Toobs.dk: Jojo, den unge iPod-battlevinder og Jeru The Damaja pladevender er søreme også blevet blogger. Velkommen til!

To Be Announced: Så vidt jeg ved en anden Tobias. Her lægges hard to find og uudgivne albums ud til masserne. Der er også masser af quizzer, og vinder man – og det gør jeg tit – får man endda somme tider en præmie. Samtidig er der en del hiphophistorie at hente mellem mp3’erne.

Kevin Nottingham: Alle dine yndlingsalbum dekonstrueret break for break.

Rosenbergradio.com: Peter Rosenberg er en nørdet New Yorker igen med spidskompetencerne hiphop og wrestling. Hans Late Night hiphop shows på Hot97 bliver desværre ikke podcastet så tit mere, men til gengæld er der somme tider gyldne Juan Epstein episoder hvor han og Cipha Soundz interviewer ens yndlingsrappere.

Men hvor får I jeres blogfix? Del gerne links – og hvis I føler jer forbigået i blogroll’en er jeg bestemt ikke karrig med tilføjelserne!

4 tanker om “Plug din blog!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *