Hiphopskole på Nørrebronx

3283828377_f3340cfbba
“Vi går ikk’ med bling-bling, vi går ikk’ med guns / vi går i Hiphopskole på Nørrebronx”
.

Mens det stadig var vinter, og før kuglerne for alvor begyndte at flyve om ørerne på folk i bydelen holdt Nørrebro Bibliotek en fin lille hiphopskole, hvor jeg havde æren af at undervise i rap. Det var som sædvanlig herreskægt…

Med en spredning hos eleverne fra 8 til 15 år var det lidt af en udfordring at finde noget vi allesammen kunne arbejde med, men vi lavede blandt andet legen “okay, jeg har to rim”, hvor vi valgte et emne og i løbet af et minut skulle finde på mindst to rim uden at skrive noget ned. Good fun. Talkback stod for DJ-holdet, der både havde gengangere fra Vegas hiphopskole og endda kvindelige deltagere. BAWS! Tine fra Flodance coachede danserne og til sidst holdt vi et lille show, hvor det hele blev blandet sammen til et vaskeægte hiphop-jam. Her er et par snapshots derfra…

mics
Carl & Mehmet rapper om king kong!

kid
Umar havde skrevet en tre minutters hyldest til biblioteket. DOPE!

dance
Tines Dansere. De lavede en rutine, hvor hver enkelt havde en rolle som henholdsvis Beyonce, robot, 90’er hiphopper, MC Hammer osv.

crew
Klassebillede…tak for i år til Nørrebronx!

4 tanker om “Hiphopskole på Nørrebronx”

  1. ATTENTION! Vi har over ti danske og udenlandske rappere klar i kulissen til at undervise dig i tekstforfatteri, human beatbox, dj’ing og freestyle rap! Vi har to studier, hvor du kan optage fede tracks med hjælp af super professionelle rap coaches! Vi har en række shows planlagt, hvor du kan optræde for venner og resten af verden! Deltag i Playground – det er ganske gratis!! Skriv til 22676896

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *