Hvilken bryder pryder Spar Dame?

card1

Jeg fik et fornemt sæt WWE af min storebror fra hans tur til London. Det sætter jeg stor pris på, der er ikke noget som at glo på British Bulldog og Steve Austin når man skal lægge en kabale. Alligeveller er der noget løjerligt ved kortsættet som først gik op for mig da jeg kiggede nærmere på damerne.

Ruder dame, klør dame og hjerter dame er der ikke noget funky ved. Det er bare divaerne Mickey James, Layla og Torrie Wilson.

card2

Spar dame derimod var lidt spøjs…det er nemlig ingen ringere end Sheiky Baby, Mr. Iron “Iran Number One, America: Hack-Ptoooey” Sheik.

card3

Det kunne jo være, at det bare er et tilfælde at de løb tør for damer, eller at der ikke var nogen kvindelig legend at få. Men så kunne man jo nok have valgt en anden wrestler end den notorisk homofobiske Iron Sheik, der bl.a. har haft disse knap så pæne ord til Killer Bee’en B. Brian Blair (tjek omkring 1:10)…

Worse than Michael Jackson…damn Sheiky!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *