Mr Burns er dark horse til MC’s Fight Night

pedemikl

Jeg var til Grøn Koncert i Valbyparken og overværede for første gang en MC’s Fight Night tagteam battle. Det fungerede fremragende, og tiltrak sig en ordentlig bunke af de 40.000 fremmødte. Det er en slet skjult hemmelighed, at det er nemmere at tag-team freestyle, hvor man skiftes efter 4 bars – i al fald hvis man virkelig freestyler – fordi man får små pauser til at trække vejret og finde på noget nyt gøgl. Tag-teamet MikL & Pede B vandt i overlegen stil, de har trods alt også holdt sammen i mere end fem år. Men for mig var den største oplevelse en anden…

Ingen ringere end Johnni G fra Hjørring – af modstandere kaldet Mr Burns på grund af sin let vigende hårgrænse – der ubetinget var den mest opfindsomme og skarpe rapper den eftermiddag.

jonnyg

Blandt andet fik Johnni emnet Hjemmeværnet forvandlet til en skæg anekdote om at deltage i Golfkrigen med caddy og driver. Well played, Johnni, well played. Vi sendte ham aldrig videre fra kval’en da jeg var dommer til MC’s Fight Night med Ataf og Perv, og det må vi vel efterhånden indse var vores største fejltrin. (i øvrigt synes jeg var rigtig gode). Johnni har i øvrigt fødselsdag i dag, så tillykke med det.

Her er lidt ekstra billedmateriale:

nym-074

nym-066

nym-071

nym-069

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *