Skraldebang i Køge på lørdag – Madsen garanterer ikke for sikkerheden

dpwkoegeposteraugust09

Finally DPW has come baaaaaaaack to KØGE. Jeg er ikke den eneste hiphopper med hang til wrestling, og de sidste par gange har bl.a. Jøden, Jonny Hefty, Meller, Stormester Jakob, Hakkimm, Orama og endda Nyboe været et smut forbi DPW’s shows. Jeg håber vi bliver endnu flere med tiden, for der er ikke langt fra clothesline til punchlines…På lørdag møder Axel Dieter Jr Sensuel Rose, Kool Krede og Da Mack fortsætter deres best of 7 serie for light heavyweight titlen, og Chaos møder canadiske Starbuck…


Den døde foamfinger

Som trofaste læsere husker, var det Starbuck der slog min foamfinger ihjel. Så det er med visse forbehold, jeg tager tilbage på lørdag hvor dansk pro wrestling for 3. gang indtager Køgehallen. Jeg kontaktede derfor Michael Madsen (der har en vis forbindelse til Mad Man Mckinzy, Musclemanden og Quinten Carpenter III). Han er om nogen stemmen i dansk wrestling. Han guidede os sikkert igennem Blod Sved og Springskaller-finaleshowet, og sammen med Mr PPV kommenterer han trofast DPW på Kanal København, og de skal i øvrigt til at kommentere TNA på Canal 9. Vi får en hurtig snak om showet.


Michael og jeg ved forrige show.

Hvis man aldrig har været til dansk wrestling før, hvad kan man så forvente sig at se i Køge?

– Man kan forvente alt det, der gør DPW så fantastisk: teknisk wrestling, high flying, og hardcore action af den mest brutale slags. Starbuck var jo ikke ligefrem den mest populære mand sidst han var i Køge og er det har næppe ændret sig når vi rammer d. 29. aug., så mon ikke Chaos er parat til at smadre ham på vegne af alle i Køge

Kool Krede og Da Mack er ude i en turnering om light heavy weight titlen…hvordan adskiller light heavy weight wrestlerne sig fra de større drenge, udover i vægtforskel?

– Light heavyweight wrestlerne er mere højtflyvende, men også oftere bedre tekniske wrestlere end de større gutter. Det gør det til en spændende division med mange muligheder og stor variation i kampene. Man ved aldrig helt hvad man får.

I har udenlandske wrestlere på programmet som fx Sensuelle Rose fra Norge og Axel Dieter Jr fra Tyskland. I Århus blev der råbt HOMO i stor stil efter arrogante Axel Dieter, kan man forvente rollerne bliver byttet om i Køge?

– Det er muligt. Måske bliver der dobbelt op på homo?

Apropos…er der nogen chance for Shitney, undskyld, Sidney Lee tropper op igen?

– Hvis han betaler sin billet som alle andre er han da mere end velkommen. Jeg tvivler dog på han kommer forbi – pressen er der jo ikke.

Forrige gang DPW var i Køge tog canadiske Starbuck livet af min elskede foamfinger. Han blev heldigvis suspenderet efterfølgende (fryd), men er nu tilbage i maineventet. Kan DPW garantere for min foamfingers sikkerhed d. 29

– Det gør mig ondt, men jeg må nok svare: nej

Promovideo for showet:

www.danskprowrestling.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *