En besked til og fra Bumpy Knuckles

Jeg var til koncert med Freddie Foxxx og Prince Paul på Loppen sidste tirsdag. Før showet havde jeg punket Fredsted for interview-muligheder, og fik en skør snak med Professor Prince Paul og en lidt mere hårdtslående med Freddie. Jeg så en spørge på RapSpot, om det var en koncert man burde have været til, og for os 70-stykker der var der vil jeg da ubetinget svare ja. Big tings a gwan! Men musikalske oplevelser er som alt andet, man skal give noget af sig selv for at få noget igen. Det er stadig lidt vanskeligt at gøre hjemme fra PC’en af. Nok om det, jeg var ikke den eneste, der gerne ville i kontakt med Bumpy Knucks…

På backstagelokummet kunne man nemlig læse denne besked på væggen.

Det kalder jeg lokumspoesi. Freddie havde i øvrigt også en besked til jer. Hør her:

[audio:freddieshout.mp3]

Her følger lidt flere billeder fra aftenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *