FredNukes er på fisketur

fredfish1

Søren Gade gjorde det, men blev halet hjem igen. Obama ville nok ønske han havde gjort det. Bare droppet deres forehavende, og taget ud at fiske i stedet. Det råd kunne de have fået, hvis de havde lyttet til FredNukes. Det er et stykke tid siden vi har hørt nyt fra vores allesammens yndlingsneurotiker fra Allerød, og før han rigtig er kommet tilbage er han allerede smuttet på fisketur igen…

“Gone Fishing” er nemlig det nyeste udspil fra rapperen, der var emo lang tid før Selvmord råbte under vand. Det er, så vidt høres, en kommentar til, hvor utaknemmeligt det kan være, at være kunstner, der gør sit ypperste for at levere ypperlig kunst uden at det virkelig bliver belønnet. Peep crying game:

“I mean, it’s not fair…
I’m going out of my mind, trying to stay relevant
To hell with it, cause Fat Joe is rappin ’bout elephants
And I’m going mental *out of my mind*
No chopped n screwed homie, cause I been slow
I’m Johnny Cash or Jack Black in a Scool of Rock
Cause I walk a thin line of what’s cool or not…”

Nummeret kan downloades gratis på FredNukes.com (donation obtional…)

Læs i øvrigt mit interview med Fred fra udgivelsen af hans album “Deconstructing Fred” her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *