MC’s Fight Night: PTA i kampprogrammet

beerpunch”This is it, what, Luchini pouring from the sky let’s get rich what…” ringer mobiltelefonen. Det er Michael CUP i den anden ende. ”Jeg troede du var et hiphop-leksikon?!” vrisser han tvært. Det har jeg nu aldrig selv påstået, men på den anden side heller aldrig afvist udsagnet, når det er blevet nævnt. ”Det var da ikke til MC’s Fight Night i 2000, man ikke fik øl backstage, det var året efter, fordi i sejlede rundt.” Sådan er det at være en moderne griot; der er altid en der husker fakta lidt bedre. Jeg håber jeg har husket bare nogle få af anekdoterne fra de ti års MC’s Fight Night, for nu står de sort på hvidt i programmet til aftenens finale.

Det er den navnkundige Maria Therese Seefeldt Stæhr, der har udfrittet mig. Jeg opdagede hende først, da hun i et livereview af Danskrap.dk’s awardshow satte unge PTA i samme old timer kategori som Chief One. Senere har hun bidraget til DUBCNN med artikler og korrektur, og er redaktør på Danskrap.dk. Det er sjovt for en gang skyld at være interviewoffer og lade en anden stå for Jeg håber det Jeg fik selv lov til at byde ind på titlen, og ud af de otte forslag endte det med at blive det mest fjollede, nemlig “PTA i krig med eliten”, og jeg håber selvfølgelig det snarest bliver oversat til arabisk :-)

Man kan læse programmet her, se MC’s Fight Night fra før i tiden på Youtube, satse på resultatet hos Nordicbet (jeg har penge på Roar i første runde) og følge det live på Pirat-TV. Men jeg håber selvfølgelig vi ses i KB Hallen. Kapow!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *