NEXUS?! THE USO’S?! WWE invaderes af danske rappere

Jo det var da lidt pudsigt, at Triple H kaldte sig The Game lang tid før Compton-rapperen, men nu er det næsten ikke til at undgå at bliver chokeret over invasionen af danske rappere i WWE…bogstaveligt talt. Den nye fraktion der pt overfalder alt og alle, ikke mindst John Cena, på Raw, hedder nemlig Nexus. Ja, ligesom Nik og Jay, Jon og Jules, baby. Og skulle det ikke være nok, så præsenterer jeg her The USO’s, et par velvoksne fyre fra Samoa, der kan lange prygl ud ligeså hurtigt som U-Dollar kan rappe. Tjek i øvrigt hans nyeste mixtape med Johnson på www.gratismixtape.dk.

En tanke om “NEXUS?! THE USO’S?! WWE invaderes af danske rappere”

  1. eller ligeså hurtigt som det lille fede svin kan snyde fattige folk der arbejder i deres ansigts sved for ham. han er så fed han ik ka se sin egen pik, den lille gennemførte taber. og så ka han jo ik rappe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *