Så så man lige mig og Donald D

Måske er det ikke alle der kender ham, men jeg ved DJ Møller er grøn af misundelse right about now. Efter jeg havde interviewet Method Man stødte jeg nemlig ind i ingen ringere end Donald D The Syndicate Sniper fra Ice-T’s hedengangne Rhyme Syndicate. Jeg var gigantisk fan af ham da jeg var lille, og købte endda begge hans solo-plader “Let The Horns Blow” og “Notorious”. Og så fik jeg “FBI”-singlen af min storebror, tak Voksen Simon. Det blev et kort møde med Donald D, men jeg fik endelig forklaret noget der har naget mig siden jeg var 12. Nemlig at grunden til Grandmaster Caz står krediteret for Donald D’s vers på “Fly by” fra Ice-T’s “OG” album er at de ikke kunne cleare Caz’ vers, så Don Dee måtte rappe et ind få dage før tryk. Desuden rappede vi fælles store dele af dette nummer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *