Er Bertel Haarder nåssåer?!

Så eksploderede gode gamle Bertel Haarder i et raserianfald, der ville kunne få Street Mass til at sige, godt taget Bertel, klap dig selv på skulderen. Det er der allerede masser der har lavet mægtig skægge klip og grafer ud af. Jeg har ikke så meget andet at tilføje udover, at hele hans rant har en slående lighed med dem Benny fyrer af i The Julekalender. Med en påståelig københavnerfremfærd (blandt andet tror han at Vor Frue Kirke, hvor han senere skal hen, er et teater, og at Kong Salomon hedder Kong Salomonsen), en nærmest sygelig besættelse af risengrød (som vel ikke er så fjern fra snaps, vel julefrans?), og en ivrig brug af udtrykket “pis mig i øret” er der vist ingen tvivl… Bertel er nåssåer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *