Midnat i Nighthowlers Park


Orama og PTA til Roskilde festival 2003. Her havde Orama interviewet sine helte Aesop Rock og El-P fra Def Jux… hvorefter han stjal en af deres tour t-shirts. Voksent.

I forbindelse med Rapspots legendariske julekalender, hvor 24 rappere giver den i rollen som 24 kendte personer, der aldrig har levet, ryger på nettet kom der selvfølgelig også det klassiske “Godzilla”-afsnit. Der var stor ståhej om hvem der stod bag, men det er selvfølgelig ingen ringere end min ven Orama, med hvem jeg startede med at rappe sammen med, først i gruppen Funklogen og senere i det primært engelsksprogede projekt “Nighthowlers Park”. I den anledning smed Orama noget nyt, gammelt materiale på nettet. Dels den ufuldendte EP ´Sofisme (1963)´ og dels ‘Fremstilling af en forestillet verden (1967)´ som han kærligt kalder “beats, ufærdige numre og andet skrammel”. Projektet høstede stor ros a la “jeg er helt vild med din rapstil! fucking originalt, velskrevet, masser af energi og kompromisløst.” På ‘Sofisme’ ligger der i øvrigt et nummer med mig samt et rock-remix af selvsamme nummer, som kan høres “efter jumpet”…

Park
[audio:park.mp3]

Park Rark remix
[audio:parkrark.mp3]

Vi havde egentlig tænkt os at lave et nummer til Spytbakken sammen, men nu er den jo en saga blot, så der er kun tilbage at håbe at der dukker et lignende projekt op.

PS: Jeg skal da heller ikke snyde jer for, at gengive de rosende gloser en flink fyr på boardet havde om min præstation: “det er faktisk ret sjovt, folk klandrede jo tit PTA for at have en skinger stemme, hvilket han også kommenterer på Park nummeret. Men hans stemme er overhovedet ikke skinger på det track – han lyder jo mega fucking dope.”

Thanks, buddy!

4 tanker om “Midnat i Nighthowlers Park”

  1. Haha.. du er og bliver en sensa-journalist af den bedste skuffe! (Stjålet en tour-t-shirt?.. wait what!? Sådan husker jeg det ikke.) Jeg elsker også, dine referencer til mikro-kosmoset ‘rapspot’. De små historier, må finde sine små verdener, hvori deres symboler giver mening.

    En anden ting er, at jeg ikke forstår hvorfor der ikke er et større blad, eller en avis, som har hapset dig og gjort dig deres endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *