Hejs piratflaget og få det meget sjovere på Facebook!

“Arrrr, yar internet has sunk!” stod der forleden på Facebook, da nettet et kort øjeblik var nede, og aldrig har jeg været så begejstret for en fejlmelding. Det var Patrick B, der gjorde opmærksom på muligheden for, at skifte til “English (pirate)” og dermed få alle generiske informationer på Facebook på sørøvermaner.

Først tror man bare, at ens venner hedder ‘me hearties’, ens videoer hedder ‘bewitched portraits’, men efterhånden som man bruger det løbende, finder man ud af ALT er oversat – og hyldende morsomt. Er man fx blevet uønsket tagget i et billede af en ‘infamous landlubber’, kan man i stedet for at untagge sig ‘scrub the deck with this claim’. Jeg har haft pirat-engelsk som standard i en uge, og skifter næppe tilbage. Oversættelsen er åbenbart lavet i anledningen af den internationale ‘tal som en pirat’-dag, der er den 19. september, men jeg har altså først oplevet den nu. Og det kan du også. Gør således…

Scroll to the bottom of your Facebook page where it says in little blue letters, “English (US).” Click on it. When the language box pops up, click on the arrow next to “English (US) and select “English (Pirate).” When you’ve stopped laughing, paste this as your status.

Og pludselig taler Facebook som Captain McAllister, Yarrr!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *