Hulk Hogan laver battle-rap og får 5 millioner views

Jo, vi vidste godt Macho Man havde grebet mikrofonen og bustede syge rim, men at Hulk Hogan også hoppede med på vognen var vi nok mange, der havde bedt til wrestlinguderne om ikke ville ske. Brother. Heldigvis er det bare en del af Epic Rap Battles, hvor komikeren Nice Peter (no relation) sætter folk som Justin Bieber op mod Bethoven og Sarah Palin mod Lady Gaga. Hogan møder Kim Jong Il og kicker friske linier som:

“You got a ring side seat to your own smackdown brother / You look like Sonic the Hedgehog’s mother / You’re a freak, a phony, a rice-a-roni jabroni / I’m gonna bound you like a check for my alimony / Come on dude, all the little Hulksters know / I’ll hang you from the ropes like South Park puppet show / I’ll choke hold you hostage like Laura Ling/ Brother I’ll leg drop your a** back to Beijing!”

Alligevel viser den nordkoreanske diktator sig at være for stor en mundfuld for den gamle, orange kæmpe. Heldigvis får The Hulkster hjælp af sin gamle Mega Powers tagteam-partner, Macho Man, og så er handicap-matchen mere fair.

Det er ikke helt godt rappet, men det er rimelig sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *