Blast from the past: Brian Bethelsen lukker Mandags Hip Hop med stil


Soulshock med karakteristisk baret og den (åbenbart svensk-)amerikanske rapper See Que. De stod for den første seriøse engelsksprogede rapudgivelse herhjemme i ’88.

Længe før Soulshock fik et skinnende hvidt porcelæn-smil og endda før han producerede 2Pac, leverede han hiphop til nationen på P3 i programmet Mandags Hip Hop i efteråret ’89. Du kan læse om udsendelserne, der blev sendt i Det DUR her, og Per Vers har lavet et fantastisk tribute mixtape med titlen “Retro Respekt”, som du bør købe – gerne inkl. den vilde t-shirt.

Nå, men hidtil har den sidste udsendelse, hvor Soulshock, Jeppe B og Dr Jam i rollerne opfører et lille hiphop-skuespil som sarkastisk kommentar til lukningen af programmet, været nærmest uopstøvelig. Men søreme om den ikke er kommet online nu, igen thanks to Perv. Du kan streame den nedenfor og se sætlisten her.

27. december 1989 (onsdag)

[audio:Mandagshiphop.mp3]

Download showet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *