PROMOE synger påsken ind

Vi har endnu ikke haft alverden af påskerap herhjemme. Eller andre sange om påsken for den sags skyld. Hvornår har du sidst købt en Absolut Påske opsamling fx? De har vist cirka samme problem i Sverige, men bare rolig, vores allesammens yndlings vesterås-rasta, der i øvrigt er aktuel med LoopTroop’s bedste album siden Modern Day City Symphony redder dagen med en hel påskeplade som du kan høre alsidige uddrag fra ovenfra. Synes du det er lige så sjovt som mig bør du også tjekke for interviewet med Timbuktu i super glamrock stil.

En tanke om “PROMOE synger påsken ind”

  1. Synes nu også “The Struggle Continues” er et bedre album. Men ja, det er niveauer over ALT der er kommet fra den lejr siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *