Join the movement: SWAG? NEJ TAK badge (+ AUTO TUNE? NEJ TAK update)

På opfordring fra SpolOp har jeg udvidet badge-sortimentet til også at tælle et SWAG? NEJ TAK logo. Desuden er Auto Tune-badget blevet updatet med den rigtige font (det er arial rounded mt bold, hvis du selv vil lege med den). Jeg har i den forbindelse fået venlig assistance fra Jesper Fagerlund, så tusind tak for det. I øvrigt er jeg ikke den første, der er ude med riven efter “swagger”. Apathy har allerede lavet en t-shirt og en sang om det. Desuden er jeg ikke udelt imod ordet. Jeg husker fx jeg jublede da Jørgen Leth sagde om en af rytterne i sidste års Tour De France “han sidder på cyklen med en særlig elegance og en lethed, det er vist det man kalder “Swagger” for tiden”.

Under alle omstændigheder skal man ikke underkende at de nye buzz-ord kan dø med lynets hast eller fortsætte i det uendelige uden sygdomsdtegn. Fx sagde selv Rakim “Jiggy” i omkvædet til “Guess Who’s Back” før Diddy slog ordet ihjel, mens jeg var sikker på “It’s All Good” var afgået ved døden da MC Hammer lavede en sang med den titel (tjek videoen her, men vær advaret, Hammer har tydelig erektion i store dele af den (!)) og det siger folk stadigvæk.

Men print endelig ud og sæt dem op på jeres skoler, plejehjem og spejderhytter.

3 tanker om “Join the movement: SWAG? NEJ TAK badge (+ AUTO TUNE? NEJ TAK update)”

  1. Det er så perfekt, har jeg forøvrigt husket at sige tak. Jeg skal 100% finde en plads til den på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *