Køb Ice-T’s nye bog, men hør hellere den gamle

Den gode gamle LA-player MC Ice-T, der efterhånden er mere kendt for at spille politibetjent end at ønske død over lovens lange arm har skrevet en ny bog. “Ice” får fremragende reviews og hans betragtninger om at gå fra the hood til Hollywood skulle være topspændende. Nu har jeg ikke selv læst den, men jeg har til gengæld læst næsten det samme i hans første bog “The Ice Opinion – Who Gives A Fuck?”, som jeg købte, læste og elskede da jeg gik i folkeskolen. Nu har jeg til gengæld opdaget at den også findes som en fremragende lydbog, hvor man med Ice’s distinkte og stadig lidt truende diktion kan høre om emner som vold, sex, politibetjente og politik i skøn forening. Her er fx afsnittet om rap til jeres lytteglæde:

Ice-T: Rap – The Art Of Shit Talkin
[audio:ICE.mp3]

Desuden er Ice-T også i gang med et åndssvagt reality-show med sin stripper-kone Coco, der slet ikke er ligeså fly som Darlene The Syndicate Queen en enormt spændende dokumentar om rap, der tegner til at blive supervild, da han interviewer alle nøglepersonerne på begge kyster. Her er en trailer, hvor Immortal Technique buster en ond version af New Jack City:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *