Alle børnene var i Tivoli for at se Kanye West…

…Undtagen Anden, for han var bare pissed!

Som det fremgår ovenfor, er Anders Matthesen bestemt ikke tilfreds med udviklingen i Tivoli. Og leverer her et rant, der er en pensioneret abonnine værdigt. Men hov, det er da vist ikke første gang Anden har spyet galde om den gamle have? Og var det ikke noget med, at sidst han gjorde det, var hans bedste præstation på mikrofon siden rappen i 7/8-takt til DM i Rap 96? Jo, søreme så, lad os høre det igen…

2 tanker om “Alle børnene var i Tivoli for at se Kanye West…”

  1. Einars vers er så fedt, det gør helt ondt.
    Hvor stammer det fra?
    Jeg er forresten helt enig i at det bedste rap Anden har lavet var med StomiPosen

  2. Det er fra Anden’s album Villa Paranoia, hvor der er nogle virkelig virkelig virkelig nederen thangs, nogle ret velrimede sådan “haha”-agtige numre og så det her, som jeg synes er voldfed retro-stil både i beats, rhymes og indhold. Einar fortalte mig i øvrigt da jeg interviewede ham, at det var Anden, der skrev hans tekst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *