Juse One byder på øl, graffiti og hiphop-musik i sit nye galleri

Så er det lige om lidt, nu i dag, lørdag den 5. novembro, at graffitikunstneren Juse One aka Brandon Lewis fra New York åbner sit nye urban art galleri, Gotham Gallery på Nørrebro i København. Det bliver fejret med en fernisering, der byder på masser af dj’s, live-musik, Guld Tuborg, højt til loftet og selvfølgelig masser af graffiti og street art.

Til åbningen er mulighed for at se Juse One’s nyeste kollektion af værker, der bærer titlen ”Africa, Peace & Fatherhood”, der udstilles frem til den 1. december. Værkerne er en række stencilportrætter og graffitimalerier inspireret af hans seneste rejse til Gambia Desuden er der musik fra Dj’sne MixMads og Cars10, live akustiske optrædener fra Zaki og Pato samt kolde øl sponseret af Guld Tuborg. Det foregår den 5. november fra 17-21 aka lige om lidt på Ravnsborg Tværgade 3B, 2200 KBH N.

Læs mere om galleriet på gothamgallerycph.com og tilmeld dig eventet på Facebook.

Jeg mødte i øvrigt Juse One på Roskilde Festivalen, hvor han malede en tribute til New York hip hop. Hør og se ham tale om det nedenfor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *