Grammatisk graffiti: Dansk rap sat på graf

Så sad jeg tidligere i dag og havde gluggerne fæstnet på jamphat.com/rap, hvor amerikansk rap bliver gjort til statistik og matematik med en kostelig effekt. Hvem husker ikke denne Souls of Mischief 93 til Infinity-graf eller hvad med skemaet over Rick Ross’ gøremål i november 2007. Jeg tænkte at det ville være en snild sag, at overføre til dansk rap og således høste nogle billige grin for mine genialiteter. Uheldigvis er jeg sproglig student og har ikke skyggen af statistiker i mig, men alligevel er det blevet til disse spæde forsøg på moro:

Vi sku’ ha’ dræbt ham sidste år…

Black Power…

Senere nuppede Liam også “Cassiopeia”-titlen fra samme nummer…

Jeg har ikke lavet penge, jeg har lavet lagkagediagrammer…

Men Kenneth K har allerflest…

Og de kan ikke tage sig af du bærer nag…

Og så bød Ole Zone ind og var allerede sjovere end mig…

I er meget velkomne til selv at koge flere – og bedre – op. Enten ved selv at tegne og fortælle eller også kan I skrive jeres idé i kommentarerne, så skal jeg nok gøgle i photoshop :-)

15 tanker om “Grammatisk graffiti: Dansk rap sat på graf”

 1. 99 rim går til spilde uden genbrug hver gang CMP (eller er det Spin?) siger ét… Men jeg kan ikke lige overskue at lave en graf.

 2. oh ya.. og jokeren har jo åbenbart lavet nyt nu (med static?), som er kommet her lidt efter disset kom ud, så den er jo næsten helt relevant :) men for grineren at du har fået den med!!

 3. Freso: Det’ Isbjerg
  Jacob: På Psykadelisk BBQ har Jokeren linjen: “der er altid cheeseburgers til en synder. Vi spiller domino, store seks begynder – dominologi” store 6 er den med 2 6’ere på, der lægger ud i domino. og som Tyde T – det lange skideskur – bemærkede er det ikke en rigtig graf.

 4. hehe! Det`sjovt!

  Jeg forsøger mig lige med en:

  Point stilling: Klart Dér VS Dig

  Klart Dér: 3

  Dig: 0

  (-:

 5. Yo peter! kan du ikke lave et skema over tit Sivas hustler? så ville jeg være one happy camper!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *