Fotoreportage fra Action Bronson på Loppen

Jo, jeg lover at dette er sidste update om den 130 kilos albaner de kalder Action B, men jeg synes ikke I skulle snydes for et par snapspots fra aftenen. Den mest velklædte gæst på Loppen – nogensinde – SpolOpmagern har lavet en anmeldelse, der fint indkapsler de oplevelser man som musikkritiker kan have. Alligevel synes jeg det er vigtigt at understrege, at aftenen emmede af gode vibes og jam-stemning. På forhånd havde jeg været lidt lurvet ved den megen opvarmning, men jeg synes faktisk det fungerede som en god og varieret showcase af Danmarks rap-undergrund, og havde Bronson kun tænkt sig at spille en god halv time under alle omstændigheder, var det blevet en noget kort fornøjelse uden opvarm. Så som helhed ville jeg være tilbøjelig til at kvittere med pæn karakter…


Den Boulevard Connection-affilierede KnoIota fra New Jersey rocker scenen med solbriller og dynevest.


J-Spliff aka Cliff Uwey forklarer hvad BangDing er.


En farverigt forklædt Pede B styrer musikken. De på internet-købte kæmpesko afslørede ham.


Danni Toma spreder aalborgensisk hiphophashrøg i lokalet.


Mere Toma på mikrofonen. Han er ligeså stille blevet en af mine favoritrappere og hans producer Noodle står i særdeleshed for nogle trippede produktioner.


Action Bronson varmer op.


Lights, Camera, Action Bronson på scenen…


Med en spliffy i den en hånd og mikrofon i den anden rocker Bronson Loppen i fuldfede 30 minutter, cirka ligeså længe som da Pete Rock & CL Smooth spillede på Vega.

En tanke om “Fotoreportage fra Action Bronson på Loppen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *