Mund De Carlo går Over The Top i ny video

Jeg indrømmer gerne at jeg havde penge på Mund De Carlo ville vinde MC’s Fight Night sidste år. Han fremstår som en ekstremt afslappet og idérig freestyler, når han er i bokseringen. Heldigvis er han også dygtig med skrevne rim, og i sin nye video tager han endnu en nichesport op, nemlig armlægning.

Armlægning er en temmelig overset sportsgren. Den har ikke rigtig tv-tække, men selv husker jeg med glæde tilbage på en lækker aften på Roskilde Festival 2000, hvor mig og Niels fra Baryske tog til Willie Nelson koncert og armwrestlede i ølteltet til den store guldmedalje. Samme aften spillede Pearl Jam, og det er en oplevelse jeg er glad for ikke at have fået med. Men faktisk går min kærlighed for armbrydning som sporten hedder herhjemme – helt tilbage til Sylvester Stallone’s “Over The Top”, hvor Sly skiftede boksehandsker og Rambo-knive ud med lastbiler og armlægning. Jeg lejede den ofte på vhs i Døgneren i Hadsten og kan ikke rigtig gå forbi nogen der lægger arm uden at skrive “OVER THE TOP, DAD!” af mine lungers fulde kræft.

Her er et klip fra en af de episke scener…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *