Mitt Romney rapper helt sindssygt godt?!

Først kom det frem at republikanske lokalpolitikere er bedre til at citere Jay-Z end demokraterne. Men nu går den kommende republikanske præsidentkandidat Mitt Romney skridtet videre og buster et helt nummer med perfekt flow. Eller… det skal bare lige klippes rigtigt til. Min ven Eddie Brock linkede mig til denne guldklump udi audioediting. Det er sjovest hvis man ved Romney er mormon, har udtalt han kan li’ at fyre folk og engang har bundet sin hund til biltaget. Og så selvfølgelig hvis man har hørt “Real Slim Shady” nogensinde i sit liv.

“You got it wrong, sorry that’s not what I meant… I want every American to be in the top one percent”

3 tanker om “Mitt Romney rapper helt sindssygt godt?!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *