Den ægte hiphop har gemt sig hvor…?

Så var det i weekenden, at gode gamle DJ Noize postede følgende på min Facebookvæg: “Lidt sjov til den boglige aldrende hip hopper. Peter T Aagaard jeg kigger på dig…”

Her får du muligheden for at se om den ægte hiphop med det samme springer dig i øjnene, når du skal finde folk som Kurtis Blow og Busta Rhymes gemt på kryds og tværs, og det er så meningen at man indcirkler de korrekte svar. Lidt øfferen at Afrika Bambaataa er stavet forkert, men mon ikke vi overlever. Jeg har hjulpet med den første, men du er på egen hånd herfra. Den første der bliver færdig vinder et eller andet fedt.

Klik på billedet for at få det i stor version, og tryk ctrl+p for at printe det.

En tanke om “Den ægte hiphop har gemt sig hvor…?”

  1. Den ægte hiphop har gemt sig alt for godt…
    Mad Author fandt jeg aldrig og der er stadig mange bogstaver tilbage, som ikke er blevet brugt. Men jeg gætter på at det rigtige svar er “Everything is Everything”

    Se min løsning her:
    http://i46.tinypic.com/6dzqcy.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *