Summer Slam ’92 har 20-års-jubilæum


Unge PTA med daddy-o hjemme fra Summer Slam med foamfinger, Bret Hart sol-briller, matchende t-shirts og masser af slik fra Englandsfærgen.

På søndag er der Summer Slam, WWE’s 2. største årlige PPV. Jeg gider måske næsten se det, måske bliver Jericho vs Dolph Ziggler-kampen teknisk vild, måske siger CM Punk noget sejt og måske føler jeg ikke, at jeg bare har spildt 3 timer på nostalgi. Sådan var det ikke for 20 år siden. Der kunne jeg nærmest ikke sove hele ugen op til Summer Slam ’92 på Wembley Stadium. Men det var også fordi jeg skulle derover og opleve det i levende live med min far.

Nu har John Pollock og Wai Ting fra Live Audio Wrestling kastet et blik tilbage på det skelsættende event i deres podcast “Review-A-Wai”. Du kan downloade eller streame det på deres website. De spurgte om feedback feedback fra lytterne og selvfølgelig ville jeg gerne give mit besyv med, og søreme om det ikke er med i Canadas førende wrestling podcast. Yay.

Her er min kommentar:

“The show is superspecial for me, as I attended it live with my dad, and got travel by ferry to England. I was 12 at the time and it was mindblowing being among so many other WWF fans of various nationalities, and Wembley practically exploded when Howard The Fink walked to the ring, which I remember was pretty puzzling to my dad. They pulled out all the stops for the entrances with LOD on Harley’s, Undie on a hearse, and Daveyboy with Lennox Lewis, but even at the time I thought the in-ring was lacking except Shawn-Martel, Savage-Warrior and the main event.

I was bummed that I didn’t get to see Hulk Hogan (though he mentions in the song “Hulkster in Heaven” that he wrestled there) since it was the first PPV WWF ever did without him. That however, makes it all the more significant, and I remember the whole stadium being ecstatic that Hart-Bulldog match went on last, which for Bret Hart signaled many headlining PPV’s to come and for Bulldog not so much.” (den kommer ved 01:52)

En tanke om “Summer Slam ’92 har 20-års-jubilæum”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *