Nyt dansk hiphop magasin med materiale fra hiphop, the simpsons og wrestling-eksperten

Så er det nye Run For Cover magasin på streeten. Modsat hvad man kunne forledes til at tro, er det ikke et Cover-spinoff, der handler om motion, men derimod et vaskeægte hiphopmagasin med 84 fede sider fyldt med rap, kluns og dejligt ekstra meget fokus på graffiti. Du kan få bladet i Run For Covers forretninger og udvalgte butikker rundt i landet og det bliver lagt gratis med alle bestillinger på runforcovershop.dk.

Jeg er selv tilbage i magasin-gamet med interviews med Klamfyr (med den kække titel “en Klamfyrs bekendelser”) og Young (hvor den ligeledes kække overskrift “Ung, klog og giftig” blev skrottet – tjek om du kan afkode den). Desuden har jeg skrevet et lille festskrift til Run For Cover i anledningen af deres 10 års jubilæum. Og søreme om min lille drengedrøm om at blive krediteret som “hiphop, the simpsons og wrestling-ekspert” ikke er gået i opfyldelse…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *