Rugged Man og Mac Lethal låner lidt julestemning fra MC Einar

Og det skete i de dage i november engang, at R.A. The Rugged Man og Mac Lethal satte julen i gang. Og søreme om de ikke gør det med samme Leroy Anderson “Sleigh Ride” sample som katapulterede MC Einar’s “Jul det er cool” til eviggrøn christmas classic. Man må håbe de har clearet skidtet, så de ikke skal betale over 80% af deres royalties til boet efter Anderson ligesom Einar. Det er ikke første gang Einar og drengene har været fremme i skoene før amerikanerne. Peyk samplede fx Vivaldi’s 4 årstider lang tid før RZA og lavede en alenlang rap-føljeton før Prince Paul.

Nummeret er under alle omstændigheder lytteværdigt, både som kuriosum og som rimelig god MC’ing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *