#1 PTA Meeting: Eve i Odense

Jeg er en sucker for kvindelige rappere. Har de endda skills er det som om planeterne lægger sig i linje og alt går op i en højere enhed. Sådan havde jeg det i flere år med Eve til trods for hendes skræntende tekster og ærgerlige produktionsvalg, for hun kunne og kan virkelig spytte – og så er hun pænt lækker.

Jeg var så heldig at få lov til at interviewe hende i Odense i forbindelse med et arrangement der havde noget med Odense festuge eller whatever at gøre. Under alle omstændigheder var det sikkert at Eve bare var der for at fyre sine 25 minutter af og ikke så meget mere. Heldigvis viste hun sig at være enorm sød, tilgængelig og og det blev til det nedenstående DUBCNN interview…(bladr om til side 16)

Hun lavede også et shoutout til os på nul komma fem. True pro.

En tanke om “#1 PTA Meeting: Eve i Odense”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *