#2 PTA meeting: Tatanka på Falster

Til trods for jeg har set wrestling siden jeg var ti, er de eneste WWF wrestlere jeg har været så heldig at støde ind i, dem der var med til DPW’s wrestlingshow sidste år på Falster. Her var Bad Ass Billy Gunn fra New Age Outlaws, El Matador Tito Santana og ingen ringere end Tatanka i ringen. De andre var fede nok, men det var kæmpestort at se Tatanka dele flade ud. Desuden havde jeg lavet et fint skilt, der refererer til han havde en lang periode som ubesejret da han debuterede i WWF – indtil den nu afdøde finne Ludvig Borga satte en stopper for det. Nu om stunder er det primært Undertaker’s Wrestlemania-resultater, der holdes hellige, men vi nostalgikere ved nok hvilken streak, der er den rigtige. It’s still real to us damn it!

Her er en af hans klassikere fra Wrestlemania IX mod Shawn Michaels…

Del 1:

Del 2:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *