# 21 PTA Meeting: Masta Ace til Aarhus Took It 2001

mastaaceandfanbigger

Da Masta Ace spillede i Århus for første gang af mange var det ingen ringere end unge PTA, der stod for at være mikrofonholder til den workshop han afholdt før koncerten til Aarhus Took It 2001. Det var han svært imponeret af, så det var ikke noget problem for mig og DJ Nelson, at snige os backstage og så signet alle vores vinyler (han skrev DEATH TO THE WACK MC’S på Slaughterhouse). Billedet er ret skægt i og med Masta Ace fuldstændig ligner sig selv (tjek ham her fra Næstved i år) mens jeg er på mit allermest anorektiske. Det er jeg heldigvis kommet efter siden.

En tanke om “# 21 PTA Meeting: Masta Ace til Aarhus Took It 2001”

  1. Lol, på egen selv-reflektion P. God jul.
    Fuck, hader at skrive lol. Men fik mig ihvertfald til at trække på smilebåndet og smile indvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *