#23 PTA Meeting: Eternia i Fat Beats i New York

Da jeg tog til New York i ‘010 var Eternia den eneste der på forhånd havde sagt hun godt gad lave et interview. Jeg havde også snakket med hende før, da hun spillede i Vega, men på grund af nogen forviklinger aflyste hun interview-session i Queens. Heldigvis fangede jeg hende i Fat Beats, hvor hun først spillede et brag af en in-store med 4-5 numre fra hende og Moss’ album “At Last” blandt andet den fremragende “The Half” der nok var top ti over numre det år. Derefter satte vi os i cafeen ved siden af og snakkede så længe jeg løb tør for bånd. Det var rigtig hyggeligt, og interviewet blev ret godt. Læs det her. Heldigvis havde jeg også kamera med, så jeg fik skudt noget af hende optræden og fik et fint shoutout til bladet. Se mere her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *