Julen under pres… feat. DJ Static

Hvad gør du, hvis det er den 23. december og du opdager at du har glemt at pynte op til jul? Du forholder dig rolig… under pres, og så laver du fluks dit eget julepynt af din gamle bladsamling, der nu får nyt liv i guirlande, hjerte – eller hvis du har crazy-skills, stjerneform. Alt fungerer fra Action$peax og DUBCNN til det spritnye Run For Cover magazine. Jeg tror sågar et gammelt Lederen ville kunne blive en flot kravlenisse.

Her har jeg lavet en DJ Static “Rolig Under Pres” reklame og et Debs-piece om til et flot julehjerte. Er du så underbemidlet, at du ikke engang har en julehjerteskabelon, kan man selv lave en med en kaffekop og et cd-cover. Det gjorde jeg. Og så er det ellers bare at sætte i gang. Eventuelt kan soundtracket være “Rolig under pres” (køb den her) eller også kan du rocke med dine flettefingre til hans antikommercielle jule-cut-up “Merry Scratchmas”…

Update: Nu har jeg også med lysets fart også flettet et med Young…

En tanke om “Julen under pres… feat. DJ Static”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *