#24 PTA Meeting: Rakim Allah under Lille Vega

Da Rakim Allah endelig kom til Danmark og rockede Lille Vega så hårdt at Geraldine skreg sig hæs i en sådan grad Guden kvitterede med et “I see you, ma” fra scenen havde jeg den store ære at lave et interview med ham efterfølgende. I starten var han lidt svær at arbejde med, og gad blandt andet ikke lige sætte sig ned, men efterhånden løsnede han op og vi lavede et fedt interview om 5 Percenters, old school, new school og hans flyskræk. Interviewet er aldrig udkommet, men det er da fx oplagt til Run For Cover Magazine, synes du ikke?

Til sidst signerede han alle mine Rakim plader og endda en, som jeg var så heldig at kunne give til mit idol fra hans tid som alvidende hiphop-fortæller i Mix, nemlig Jeppe Jay-B Bisgaard, der holdt 40 års fødselsdag få dage efter. Meget passende “Follow the leader”…

Det blev han glad for, men som det fremgår blev jeg endnu gladere, og sådan er det tit med gaver… Glædelig jul.

En tanke om “#24 PTA Meeting: Rakim Allah under Lille Vega”

  1. Rakim was and still is one of the best that has ever done it, along with the likes of Kool G Rap, Chuck D, KRS-1, Chub Rock and a host of many others. Today’s astrit such as The Jay-Zs, Nas, Big, 2 PAC, Big L, Big Pun, Grand Puba are the last of the real hip hop era. All these newer astrit, are just fly by night rappers. Some are good but not to many of them are going to be talked about as changing anything. Back in the days there were stories being told about the things going on around us. Las

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *