Per Vers leverer soundtracket til din nytårsskuffelse

“Man kan ligeså godt lade være at glæde sig, nytårsaften bliver alligevel aldrig så fedt som man håber.” Sådan er der mange der har det, og guderne skal vide jeg også har holdt et par sløje af slagsen. Derfor er det dejligt når Per Vers nok engang spidder vores fællespsykoser med skarpe punchlines, som på dette spritnye nåtårstrack med titlen “Fortsæt” om de ting vi altid lover og aldrig holder.

Det er produceret af Havoc (ham den lille fra Mobb Deep – nej ham den anden), der har fået lidt hjælp fra Kriswontwo med instrumenteringen, og coveret har smukke Stine Stregen stået for. “Fortsæt” kan downloades som bonus til bonus’en i Per Vers’ adventskalender og der kommer vist en video lige om lidt.

“Jeg sætter røven under en mistelten – så kys bagen / for det her det’ total rerun ligesom 90’ers fødselsdagen!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *