#7 PTA Meeting: Madlib i en nedlagt kirke på Nørrebro

For nogle år siden skulle Madlib DJ’e til Distortion. Han skulle også MC’e under J. Rocc’s DJ-sæt. Det sidste skete ikke, det første gik rigtig dårligt. Han var nemlig blevet alt for blappet til at gå på, så det blev en super arytmisk kakofonisk affære. Men før det var han en tur forbi den nedlagt Bethania Kirke i Møllegade på Nørrebro, hvor han mens J. Rocc holdt et brandfedt foredrag i forbindelse med Redbull Accademy stod og chillede i sit fede jakkesæt i baggrunden.

Jeg prøvede at score et spændende interview med ham, men det gad han ikke. Han gad godt posere til det her billede, hvor vi så begge er overraskende pæne i tøjet. Jøden valgte at kommentere på, at jeg havde noget mad i mundvigen, men jeg kan berolige med at det bare er min tand der stikker ud.

3 tanker om “#7 PTA Meeting: Madlib i en nedlagt kirke på Nørrebro”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *