Danni Toma said knock you out…


Så er der kommet video til DJ Static’s “Som En Vinder”-nummer fra “Rolig under pres” featuring Danni Toma og Raske Penge. Nummeret er en af mine yndlingsskæringer fra albummet, der forener forskellige musikalske udtryk på en positiv måde og i øvrigt har det et fedt budskab; “hvis livet var en kælling – gifted’ jeg mig med hende / og holdt hende i kort snor, så jeg altid ku’ smæk’ hende” – jada.

Nå, men videoen er også en fornøjelse i sig med et Rocky tema, hvor man egentlig havde troet at de unge fluevægtere Toma og Penge ville se lidt fjollede ud i hardcore boksetræning, giver de den mega slæde og selvom Toma får høvl til sidst, vinder han alligevel. Ligesom Rocky. ADRIAN! Vimeo versionen som jeg har embedded ovenfor er special extended version. Fancy schmancy.

Jeg var i øvrigt så heldig at bruge det meste af i går på at hænge ud med Danni Toma, her er vi sammen med Torben Portland fra Run For Cover et sted på Nørrebro. Hyggeren.

Nu vi er ved det, er her nogle andre videoer med boksetema…

LL Cool J – Mama said knock you out

Kool Moe Dee – Death Blow

Dj Jazzy Jeff & The Fresh Prince.- I think I can beat Mike Tyson

Canibus – 2nd Round Knock Out

Fugees – Rumble in the Jungle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *