Bøffologi… Metroxpress skriver om beef i dansk rap

Livet som “hiphop, the simsons og wrestling-ekspert” foregår som regel således, at jeg bliver ringet op midt i jeg er ved at skælde en klasse ud eller lave papvåben til ungerne de kan tæve hinanden med. Derefter bliver jeg spurgt om en masse ting, jeg desperat prøver at forholde mig til samtidig med jeg desperat prøver at huske navne, årstal, holde tungen lige i munden og sige noget yo to the streets.

Således var det også da Lasse Hanssen fra Metroxpress ringede og ville have lidt knowledge om diverse rappere der har yppet kiv gennem hiphophistorien. Vi tog det fra en ende af, og heldigvis virkede han inspireret af den beef top 10 jeg engang skrev til Rune Skyum’s artikel i Information, så vi havde en slags fælles fodslag. Nu er det altid sindssygt svært at vurdere om man snakker om reel beef som ondt blod eller bare rappere der sviner hinanden til på plade. Og er det nok at der blev disset den ene vej som Geolo G mod Per V eller skal der være en art dialog i gang?

Under alle omstændigheder synes jeg at han har gjort et kæmpe arbejde ved at linke til musikeksempler til alle beefs så nyd dem, og gør dig klar til et kursus i bøffologi her…

Her er de største bøffer i dansk rap“.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *