Hiphophelten KCL har styr på groovet på sit nye mixtape

KCL hænger lige ud med en af gudeturntablist, ham de kalder DJ Qbert fra Invisibl Skratch Piklz

Hvis du spørger mig er DJ KCL en fucking hiphop-helt. Hvor mange kender du lige, der i voksenalderen samler sine pladespillere op igen og lærer alle de nye scratchteknikker og stiller op til DM i Mix og smadrer lortet? Ja okay, du kender selvfølgelig Needlesplit, men han er også en hiphophelt. Tilføj så, at hun har kæmpet for hiphoppen på den vildeste, mest overskudsagtige måde og altid givet kærlighed til dem der havde brug for det. Tilføj så, at hun er den eneste pige-dj der har ville/kunne/turde stille op til DM i 20 år. Så kan man nærmest ligeså godt uddele ridderkorset med det samme.

Nåja, og tilføj så at hun lige har udsendt et rigtig funky mixtape med titlen “Groove Control pt 1”, hvor hun blander gammel funk, old school classics og alt muligt andet sammen på lækker vis, mens hun lystigt powerscratcher gennem mixet. Så har man 20 fuldfede minutters sand fornøjelse. Hør selv…

En tanke om “Hiphophelten KCL har styr på groovet på sit nye mixtape”

  1. Jeg kunne ikke være mere enig. KCL er fantastisk. Tjekkede mixet i går. Det er fanme deft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *