Peace to all the rappers still rhyming over fourty

Jojo, J-Ro sagde “over 30”, men det er også næsten 20 år siden og vi er allesammen blevet godt gamle i mellemtiden. Også min ven Tyde T, der for nyligt fyldte rundt – så tillykke med følleren og ses til hiphop.

Det har dog ikke forhindret ham i at lave et flot nyt nummer, der emmer af old school ånd og nossefunk. Det hedder “Slaraffenmand” og ligger smukt i forlængelse af hans bedste nummer i nyere tid – “Don’t turn your back on love”. Og så har han skudt en gudesmuk video til den i det vestlige USA, så vi slipper for de samme gamle billeder af en baggård i Bagsværd. Jeg er selv stor fan af at rappe på ferien, her buster jeg fx noget Rakim i en pedalbåd på Kreta…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *