Alkaholiks “and special guests” spiller på Loppen i morgen, og gad vide hvilke gæster?

I morgen aften, fredag den 3. maj, spiller Alkaholiks på Loppen. Det er der ikke noget superusædvanligt ved, det har de gjort før, og selvom det er et stykke tid siden vi har set dem i fuld opstilling er det ikke årets koncert. Men jeg lagde mærke til at, der i beskrivelsen af koncerten står er den er med “guests”…

Nu er det sådan, at i weekenden er Blast hiphopfestivalen i Malmø, hvor navne som Devin The Dude, Bone Thugs, Crooked I og WC skal spille. Uden at være verdens vildeste konspirationsteoretiker kunne jeg godt forestille mig, at Tha Liks er venner med i det mindste et par af de gutter. Selv hvis det ikke er tilfældet skal Tash, J-Ro og E Swift nok levere en fest af en koncert, men tænk nu hvis man sidder derhjemme og ser Spider-Man maraton på TV3 samtidig med Bone Thugs N Harmony rocker på Loppen? Jeg siger det bare…

Billetter købes på Loppen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *