Glædelig grundbogsdag: PTA som del af pensum

Her forleden sad jeg og googlede mig selv. Man har tid til lidt af hvert når man er straight edge. Og så opdagede jeg, at mit fulde, borgerlige døbenavn optræder i en grundbog til dansk i gymnasiet. Først grublede jeg lidt over om jeg måske var blevet snydt for forfatterhonorar, men det viste sig, at det “bare” var et citat fra et interview som dr.dk lavede med en række såkaldte hiphopeksperter i anledningen af Jokerens sidste rigtige soloalbum.

Artiklen eksisterer vist desværre ikke mere på deres site, hvilket jeg egentlig synes er en ærgerlig attitude i forhold til kulturbevarelse hos statsradiofonien. Men så er det jo godt man kan læse det meste af den i Krydsfelt, der så vidt jeg har skimmet, leverer en fin blanding af redskaber til analyse og tematisk litteraturhistorie.

En tanke om “Glædelig grundbogsdag: PTA som del af pensum”

  1. Ja den lavede jeg – alle hiphopanmeldelserne er også slået ihjel og jeg får heller ingen royalties for originalartiklen om jokeren :/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *