Update på underskriftindsamling: går som en taber

“Take a rapper like MC Hammer, a wack ass rapper but a dope-ass dancer”… Her havde jeg som bekendt startet en underskriftindsamling for at få MC Hammer til at joine DJ Statics Rolig Under Pres show til Skanderborg. men bedst som det så lyst ud for foretagendet . de skal spille samme lørdag på festivalen – bliver der kastet grus i maskineriet. For i dagens Metroxpres MX kan man læse følgende kommentar fra Static;

Hvordan har du det med, at MC Hammer skal spille lige før dit show?

– Fred være med det. Han har ikke lavet et eneste nummer, som jeg kan lide. Bare fordi man kan rappe, er det ikke ensbetydende med, at man er hiphop. Men jeg synes, det er en sjov booking fra festivalen. Men altså… De kunne have sat hvem som helst på før os – vi smadrer det uanset hvad, når vi går på.”

Ikke nok med det, da jeg klager min nød, over at udsagnet næppe hjælper på at få kampagnen i land skriver han på face:
“Perfekt! VI har kun plads til fede rappere.” og tilføjer “Fede meaning gode – not fede meaning tykke.”
.

Men det betyder selvfølgelig ikke, at indsamlingen stopper her. Du kan stadig skriver under, og kommer der mere end 200 underskrivere henvender jeg mig til Smukfest, Hammer og Static og fortæller folket kræver “2 Legit 2 Quit” føjet til “Rolig Under Pres”-showet. Du kan se en forsmag på hvem du med sikkerhed kan opleve i Statics show herunder…

En tanke om “Update på underskriftindsamling: går som en taber”

  1. “Bare fordi man kan rappe, er det ikke ensbetydende med, at man er hiphop” sagt af manden der hader hiphop-politi og folk der siger at ting ikke er hiphop :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *