“It’s over… I won!” #breakingbadpåzulu

Som bekendt er jeg “Rigtig lidt Jesse Pinkman og rigtig meget Walter White”, så da jeg i forbindelse med Zulu’s Breaking Bad-maraton fandt ud af, at de havde en instagram konkurrence, hvor man kunne vinde en Heisenberg t-shirt ved at indsende et billede, der havde relation til serien, gik jeg selvfølgelig med det samme i gang med at koge crack.

Det skulle dog vise sig, at alle mine forsøg på at vinde, enten blev overtrumfet af andre bedre kokke eller simpelthen overset af juryen, hvilket til sidst efterlod mig omtrent så frustreret som Walter White, da han overvejer at plante en bombe en anordning i bevislokalet og blæse hele lortet i luften…

Først kogte jeg en gedigen bunke blue meth…

Og tilføjede endda den breaking bad’ske kommentar “the batch is spoiled Jesse”…

Så lavede jeg et regulært winter wonderland af raw food dadelkugler med coke kokos og tilføjede endda en af blue meth…

Så lavede jeg Los Pollos Hermanos chickenwang-bucket og havde endda lavet Gus Fring’s special guacamole…

Og til sidst tog jeg mig en natmad med en streg blue meth…

Lige lidt hjalp det, konstant var konkurrentkartellerne bedre. Men bedst som konkurrence var overstået tikkede denne
fantastiske besked ind:

“tv2_zulu Hej @autotunenejtak, vi har enstemmingt besluttet, at du fortjener vores seson achievement præmie i vores #breakingbadpåzulu konkurrence ???????? Så ud over en Heisenberg tshrit og Breaking Bad reagensglas lys, så har vi også et kemisæt til dig.”

Walt kunne ikke have været mere glad hvis han konstateret cancerfri og havde kogt en 100% pure batch crystal meth. Og i dag ankom præmien så…

Alt sammen en gudesmuk anledning til at fortsætte med at lege den lille kartelkemiker. Husk at afslutningen på sæson fem er lige om hjørnet. Her er en video med hele holdet fra det netop overståede Comic Con…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *