PTA: Hiphop, The Simpsons, Wrestling…. og mode-ekspert?!

Jeg bliver spurgt om en del besynderlige ting i min egenskab af selvudnævnt Hiphop, The Simpsons og wrestling-ekspert. For det meste er det folk der vil have gode råd om hvilke rappere, der måske kan trække et publikum til en koncert eller hvor et bestemt Simpsons-citat er fra. Det står sjældent nogen steder, og derfor tror jeg folk tager min ubeskyttede titel med et gran salt.

Denne gang har ingen ringere end Niels “Fez” Pedersen dog været så flink at kreditere mig, for mit svar, der ellers kom i det uformelle medie Twitter. Niels er en musikskribent, der som en af de få har dækket (dansk) hiphop ret kontinuerligt fra gamle dage op til i dag. Blandt andet har han interviewet Digital Underground ved deres danmarksbesøg og så er der jo ikke et øje tørt. Ud over at skrive for det meget læseværdige musikjournalist-fællesskab Bloggersbychoice, er Niels også modejournalist, og har blandt andet det mest podcastede program på Radio 24/7 – Kollektionen.

Som modejournalist har han skrevet en fin artikel om bøllehatten til Politiken og det er herfra jeg har fået lov til at levere lidt ekspertinfo. Når man har grint færdig over en fyr med tilnavnet Fez gør sig lystig om hovedbeklædning, kan man dykke ned i en smuk infopakket gennemgang af sommeren hotteste hat. Det er pudsigt hvordan et par linier om Big Bank Hank, Cool J og MC Shan kan føre til at få sit navn i hæderkronede Polleren, men ikke desto mindre ret sejt.

Læs artiklen her, og se Twitter-talken nedenfor…Bonusinfo:
Da Juju The Junkyard Dog fra Beatnuts var i Danmark til Aarhus Took It var han så glad for mine evner som lufthavnstaxachauffør at jeg fik hans hat. En tudegrim bøllehat som jeg havde på, da jeg gæstede Per Vers show til Took It dagen efter. Juju bar den helt klart bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *